phone 022 800 858   moldcell_icon 079 949 949    skype    viber    telegram
RomânaРусский
înapoi

Masina de tuns gazon pe benzina KAMOTO Castel Garden S532VHY-K

7590.00 LEI

 
Cod: 29792
Un.Mas.: buc.
Caracteristici generale
Producator: KAMOTO
Tipul motorului: Benzină în patru timpi
Motor: 196 cm³
Putere: 6,0 CP
Viteza motorului: 3000 rpm
Lățimea de tăiere: 520 mm
Înălțimea de tăiere: 25 - 75 mm
Autopropulsată: Da
Volumul colectorului: 60 l.
Sistem de pornire: pornire manuală / pornire electrică
Nivelul zgomotului: 96 dB
Capacitatea rezervorului de combustibil: 1,0 l.
Capacitatea carterului: 0,6 l.
Tipul de eliberare / recoltare a ierbii (4 în 1): Evacuare spate, colectarea ierbii în cutia de colectare, mulcirea și descărcarea laterală
Numărul de roți: patru roți
Diametrul roții din față: 8 "/ 203 mm
Diametrul roții din spate: 11 "/ 279 mm
Drive: Spate
Maneta de viteză reglabilă: Da
Funcția de mulcire: Da
Lichidare laterala de iarbă: Da
Indicator pentru a verifica umplerea: Da
Conexiune pentru punte de spălare: Da

Masina de tuns gazon pe benzina KAMOTO Castel Garden S532VHY-K cu motor în patru timpi, cu o putere de 6,0 CP și cu o înălțime de tăiere variabilă, este destinată tăierii și colectării iarbelor pe o suprafață plană de suprafețe medii și mari, cu o suprafață totală de cel mult 1.800 - 2.000 de metri pătrați. În toamnă, mașina de tuns iarba poate fi utilizată și pentru colectarea frunzelor care au căzut de pe copaci.

"4 în 1" înseamnă că mașina de tuns iarba are patru funcții: Colectarea iarbă în colectorul de iarbă, iarba din spate, mulcirea și iarba laterală.

Masina de tuns iarba se distinge prin pornirea usoara, performanta ridicata si usurinta in intretinere. Mânerul detașabil, cutia de colectare detașabilă și mărimea compactă ușurează transportul și depozitarea mașinii de tuns iarbă. Pentru a facilita munca, mașina de tuns iarba este echipată cu un mecanism de antrenare a roților și o pârghie de control al vitezei de pe panoul de comandă. Roțile din spate mari dau mașinii de tuns iarbă o mai bună stabilitate și o stabilitate a înălțimii de tuns. Carcasa mașinii de tuns iarba este echipată cu o racordare la furtun - pentru curățarea rapidă a interiorului punții după lucru. Inclus în domeniul de aplicare al furnizării este un mulcher pentru descărcarea laterală a gazonului.

Diferența dintre ejecția laterală și cea posterioară a iarbului este că, în timpul lucrului cu ejecție laterală, iarba este aruncată înapoi pe gazon nu prin deschiderea din spate a punții de tăiere, ci prin deschiderea laterală. Această caracteristică este utilă în special atunci când cositi iarba de-a lungul umerilor.
MULCHING (Cuvantul englez MULCH ("mulch") tradus in limba rusa inseamna "humus". In primul rand, aceasta este paie pentru a proteja solul de evaporare, inghetare, pentru a reduce cresterea buruienilor, gazonul pare mai bine îngrijit și mai puține deșeuri rămân pe el. Când mulci, înălțimea de iarba tăiate ar trebui să fie nu mai mult de 1-2 cm.
Funcția de pregătire automată a mulsului și împrăștierea în jurul gazonului nu este disponibilă în toate modelele de mașini de tuns iarba. Este important aici să nu vă bucurați orbește de această ocazie folositoare, deoarece mulcirea are sens atunci când se coboară în mod necesar o iarbă uscată, dar moale. În caz contrar, mulciul se va transforma în aglomerări, nu acoperă în mod egal gazonul, înfundă rădăcinile de iarbă, formează un strat excesiv de pâslă și, prin urmare, interferează numai cu creșterea sănătoasă a ierbii. Peluza va arăta neclintită și va trebui să o pieptească. Ar trebui să monitorizați stratul de mulci și să îl pieptați periodic, altfel metabolismul se va rupe, ciupercile de mucegai vor începe să se dezvolte, iarba va putrezi. Munca se desfășoară în septembrie-octombrie, stratul de mulci va contribui la transferul înghețurilor de iarnă, este posibilă și aplicarea îngrășămintelor de toamnă.

Fiți atenți!
Dacă iarba de pe peluza dvs. este suficient de mare, nu grăbiți lucrurile și tăiați-o imediat la rădăcină. Există o recomandare generală: puteți să cosi în siguranță nu mai mult de o treime din înălțimea iarbă, pentru a nu deranja creșterea și pentru a nu strica pajiștea. În caz contrar, poate deveni galben. Amintiți-vă că iarba are o tulpină și una sau mai multe frunze de care are nevoie pentru respirație. Când rulează gazonul, ar trebui tăiat în mai multe etape cu un interval de două săptămâni.